Green Fresh ~Stay Healthy Apricot Oil

Green Fresh ~Stay Healthy Apricot Oil

Last updated on

13 Dec 2019

Product added on

20 Nov 2019

We are

looking for distributors

Space Required

20 sq ft

Investment Required

Rs 50 K- Rs 99 K

Brand

GREEN FRESH - STAY HEALTHY : ORGANIC BRAND

Price And Quantity

Unit of Measure

Bottle/Bottles

Price Or Price Range

100 INR

Minimum Order Quantity

10

Unit of Price

Bottle/Bottles

Product Description

Apricot oil made from wild apricots from Central Himalayas. Good for face and body. Excellent remedy for aches and joint pains. Also used for hair fall. लाभ:त्वचा की नमी को लम्बे समय तक बनाए रखता है इसलिए रूखी त्वचा के लिए बहुत फायदेमंद है | मुंहासों को बनने से रोकता है । हमारी तेल ग्रंथियों से निकलने वाले सीबम के निर्माण को नियंत्रित करता है इसलिए मुँहासों को बनने से रोकता है|बालों को मजबूत व लम्बा बनाता है | त्वचारोग जैसे एगज़िमा सोराइसस में लाभकारी है|आंखों के नीचे झुर्रियाँ नहीं होने देता।गर्म तासीर का होने से घुटने या जोड़ों के दर्द में फायदेमंद है।इसकी मस्साज से त्वचा की चमक बढ़ जाती है झुर्रियाँ नहीं पड़ती ।

Product Specifications
a a a -:a aY a ua a a aY a "a RaY a aY a a RaY a aY a ,a Ra a a a a "a a a a a a a aY a a ,a a ?a a aY a aY a aY a ua a a aY a a ?a a a aY a a a a a aY a Ra a a aY | a RaY a a a a ,aY a a aY a a "a "aY a ,aY a aY a a a a aY aY a a Ra a aY a aY a a aY a a a Ya ?a aY a a ,aY a "a ?a a a "aY a ua a aY a ,aY a a R a aY a "a ?a aY a Ra a L a aY a "a ?a a a aY a a ?a a a a a a aY a a ,a a ?a a RaY a a a a ,aY a a aY a a "a "aY a ,aY a aY a a a a aY |a a a aY a a aY a Ra a aY a a u a a RaY a a a a "a a a a aY | a aY a ua a a aY a a aY a ,aY a a a a a ?a Ra a ,aY a a a a ,a , a RaY a a a a -a a a aY a aY |a a a aY a a aY a "aY a aY a aY a aY a a ?a a a a "a aY a a aY a "aY a aY a a aY a a aY a R a a a ,aY a a a a aY a "aY a ,aY a aY a a "aY a a a aY a a aY a a aY a a aY a a RaY a a a a a aY a Ra a a aY aY a a ,a aY a Ra ,aY a ,a a a ,aY a aY a ua a a aY a a Ra a a ca a a a aY a aY a aY a aY a a ?a a a a "a aY a a aa a a aY aY
Skin care
Liquid
Trade Information

Main Domestic Market

All India

Related Products
GetDistributors.com - An ideal platform for anybody who is looking forward to Appointing or Becoming a Distributor, Franchisee and Sales Agent. GetDistributors.com is an initiative by tradeindia.com © 2023 Infocom Network Private Limited. All rights reserved.